eredményeink kategória archívuma:

Megújul és korszerűsödik a soproni Kurucdomb

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata a kormány támogatásának köszönhetően összesen 508.407.367 forintból fejleszti és korszerűsíti a soproni Kurucdombot. 

Fejlődik a város, megújul a környék – kezdte a Kurucdombon tartott sajtótájékoztatót dr. Simon István alpolgármester, aki hosszasan sorolta mindazokat a jelentős fejlesztéseket, amelyek az utóbbi időszakban a Kurucdombon történtek.

Pongráczné Várnai Mária, a körzet …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2244

Újabb óvodafejlesztés: Bővül a Bánfalvi Óvoda

Folyamatosan fejlődik a város intézményrendszerében is – mondta dr. Fodor Tamás polgármester a mai alapkőletétel alkalmával, amely a korszerű és biztonságos elhelyezés feltételeit fejleszti tovább a Bánfalvi Óvodában.

Sopron önkormányzata, uniós forrásból, a kormány támogatásának köszönhetően 150 millió forintból újítja meg a Bánfalvi Óvodát. A munkálatok során új férőhelyeket, helyiségeket alakítanak ki a gyerekek és …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2135

A kormány átvállalta Sopron város minden adósságát

A kormány az eddigi 11,5 milliárd adósságkonszolidációt követően Sopron város maradék 4 milliárd forintos adósságát is átvállalta – jelentette be a Fő téren Szatmáry Kristóf,a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságszabályozásért felelős államtitkára, Firtl Mátyás Sopron és környéke országgyűlési képviselője és dr. Fodor Tamás polgármester.

Sopron – és tegyük hozzá, az ország összes települése – nagy lehetőség előtt …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=1562

Óvodabővítés a Kurucdombon

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának a támogatásával közel 13 millió forintból bővült a Hermann Alice óvoda Kurucdombi Tagóvodája. A megüresedett fiókkönyvtár helyén új csoportszobát hoztak létre.

Hétfőn délelőtt hivatalosan is átadták a Kurucdombi tagóvoda új csoportszobáját. Az óvódások ünnepi műsorral kedveskedtek a jelenlévőknek, majd Kereséné Takács Anna vezető óvónő köszöntötte a megjelenteket. Sopron városát Abdai …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=1402

Felavatták a GYSEV első FLIRT motorvonatát

Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter az átadáson hangsúlyozta: fontos, hogy a munkába vagy iskolába járók kényelmesen és gyorsan juthassanak el úti céljukhoz. Az eseményen részt vett dr. Molnár Ágnes, miniszterelnöki megbízott és Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselője.

A miniszter beszédében kiemelte, 2010 óta a vasút helyzete megszilárdult, az …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=1369

Átadták a felújított Gesztenyés körúti óvodát

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatnak finanszírozásával közel 25.500.000 forintból elkészült a felújított Gesztenyés körúti óvoda. Dr. Fodor Tamás polgármester és Abdai Géza alpolgármester pénteken délelőtt adták át hivatalosan új otthonukat a kis óvodásoknak.

Az ünnepélyes átadáson az óvoda képviselői és dolgozói fuvola előadással, meseolvasással és vetítéssel kedveskedtek a meghívott vendégeknek, majd Dr. Fodor Tamás …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=1361

Újabb felújított utcát adtak át Sopronban

Átadták Sopronban a teljesen felújított Manninger utcát, ahol az útépítéssel egyidejűleg  járdaépítésre is sor került a Vas Gereben és Lépcsős utcák között.

A mai átadáson Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselője, dr. Fodor Tamás polgármester és Abdai Géza, a körzet képviselőjeként volt jelen.

Dr. Fodor Tamás elmondta: az útépítést megelőzően a Vízmű beruházásában a …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=1291

Játszótéravató: optimista szemlélettel fejlődik Kópháza

Optimista szemlélet párosul a pályázatok felhasználáshoz, amelyek egymásra épülve alakítják a település, ahol ma a legkisebbek, de szüleik és nagyszüleik örömére is új játszóteret adtak át.

Új játszóteret adtak át ma Kóházán a település központjában.

–  Örömteli és vidám eseménynek nevezte az átadást Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselője, aki  köszöntőjében kiemelte: A játszótér …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=1197

Fejlődik a város: új utcák készültek el a Jánostelepen

A lakosság és az önkormányzat közötti összefogásnak köszönhetően épülhetett meg a Szajkó és a Halastó utca a Jánostelepen. Az ott lakók nagy örömmel vették birtokba az elkészült utcákat.

Ma dr. Fodor Tamás polgármester, dr. Simon István a részönkormányzat elnöke és Abdai Géza alpolgármester  a részönkormányzati tagokkal és a helyi gyermekekkel közösen adta át a megépített …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=1119

Újabb fejlesztés – új kerékpárúttal bővült Sopron

A kormány támogatásának köszönhetően az Új Széchenyi Terv keretein belül közel 130 millió forintból elkészült a 84-es számú főközlekedési úttal párhuzamos kerékpárút, amely a Virágvölgy városrészből, és az erdőterületen keresztül éri el a volt határkilépőt.

A  „Sopron Hubertusz út – Sopron határállomás közötti kerékpárút külterületi szakaszának építése” című projekt pénteki sajtótájékoztatóján Firtl Mátyás országgyűlési képviselő, …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=1096

Régebbi bejegyzések «