Havi archív: 2013. szeptember

Ünnep: Szent Mihály az igazság, az erő és a bölcsesség megtestesítője

Sopron városa egyik legtartalmasabb, legfelemeleőbb és legsopronibb ünnepét tette a templom falain kívül is pezsgő életet adó közösségi élménnyé a városvezetés, amikor néhány évvel ezelőtt felelevenítette és immár a jelenkori Sopron hagyományává is tette a Szent Mihály búcsút. A közmédia Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! című műsora ez alkalommal a búcsú eseményeihez kapcsolódva jelentkezhetett Sopronból.

Ünnepe …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=743

Alakítsuk közösen Sopron jövőjét!

Sopron önkormányzata már dolgozik a 2013-2020-as időszak városfejlesztési koncepciójának felülvizsgálatán – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Dr. Fodor Tamás polgármester. A cél az, hogy Sopron a 2007-2013-as időszakhoz hasonló gyorsasággal és hatékonysággal tudja lehívni a pályázati forrásokat a jövőben is.

A pénteki sajtótájékoztatón Dr. Fodor Tamás elmondta: Sopron a 2007-2013 időszakra már rendelkezett Integrált Városfejlesztési …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=738

A kormány folytatja a rezsicsökkentést

Nem volt még egyetlen olyan konkrét ügy, ami mellett ekkora összefogás lett volna Magyarországon, mint a rezsicsökkenés támogatása – mondta Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója Sopronban, aki példátlan sikernek nevezte, hogy 2,2 millióan írták alá a rezsicsökkentést védelmét szolgáló petíciót.

A fidesz.hu képgalériája

 

Az elmúlt három év parlamenti munkáját, a kormányzat …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=660

Szakál Ernő jubileum – emléktáblaavatás és életműkiállítás

Képgalériával

Száz éve született Sopronban Szakál Ernő, az európai műemlékvédelem nagy alakja, a középkori kőfaragók tervezési módszereinek feltárója, a magyar műemlékvédelem kőszobrász-kőrestaurátor műhelyének megalapítója és első vezetője. Ő volt a kőrestaurálás egyetemi szintű oktatásának kezdeményezője és első tanára, de s nagy gótikus művek rekonstruktőre is. A jelentős évfordulóra a Szakál Ernő Alapítvány és a Soproni …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=649

Értékteremtés: tehetségpont nyílt Fertődön

Az értékteremtésre és -továbbadás helyi szándéka egyben kormányzati szándék is, amelynek lényege, hogy Eszterháza kultúközponttá váljon- mondta Firtl Mátyás az eseményen.

Nemzetközi tehetségnap elnevezésű rendezvényét tartotta ma a Babos József Térségi Általános Iskola Fertődön.
A tehetségnaphoz alkalmat egy pályázat keretében megvalósult tehetségpont sikeres kialakítása szolgáltatott.

A megye és a térség pedagógusai, oktatási intézményvezetői részvételével …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=637

Elza néni, az élő legenda 106 éves

106. születésnapja alkalmából köszöntötték szeptember 19-én Brandeisz Elzát volt tanítványai, tisztelői és Sopron nevében dr. Fodor Tamás polgármester.

A város egyik legidősebb polgára köszöni szépen, jó egészségben és derűben éli napjait.

Brandeisz Elza a legek embere. Elmondhatja, hogy önzetlen szeretet veszi körül, hiszen időskorában fiatal barátnői vigyáznak rá a nap huszonnégy órájában. Izraelben egy fa …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=644

A legjobb barátom szex történet pornjust

A férjem íze volt a puncija, azáltal, hogy az ujját a szájába, majd elmosolyodott, majd kiterjesztette az ujját, hogy az irányba. Lassan sétált az ágyhoz, hogy íze a legjobb barátnőm puncija, de én már tudtam, milyen volt az íze. Ő leeresztette a fejét rá a csiklóját szívja a pina, az ajkak, a küldő Terry reszket, …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=629

Hardcore szex történet xxxbrute.com

Ő elhelyezni, csuklóján mellett a lábát az asztalra kötözték oda. Ő volt a dohányzóasztal le ennek a pontos oka. Vesz egy kést a táblázat tetején található gombsorhoz, finoman vágott le az első neki ruhát. Ő adta neki a punci egy jó nyalás. Mindig íze édes.

Derek zárt a laptop, ezzel jelezve, hogy véget ért a …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=621

Kilátó Napja: bemutatni a magasból az Isten adta táj, szépségét, gazdagságát…

A Soproni Városszépítő Egyesület és a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. közös szervezésében tartották a Károly-magaslaton az immár hagyományosnak számító, Kilátó Napja ünnepséget.

Az immár hetvenhét éves Kilátót, 1936-ban, a Soproni Városszépítő Egyesület elnökének Heimler Károlynak, az egykori jogász rendőrkapitányának ünnepi beszédével avatták. E beszédből is hallhatott a Károlymagaslati kilátónál egybegyűlt közönség egy részletet:

„A Romwalter …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=608

Sikeres, rangos szakmai rendezvény az innoLignum

Ötödik alkalommal rendezi meg Sopron városa, összefogva a Nyugat-magyarpországi Egyetemmel és számos szakmai szervezettel nagyszabású szakmai eseményét, az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozatot.

A szakmai kiállítást Firtl Mátyás országgyűlési képviselő, dr. Faragó Sándor, a Nyugat-magyarországi Egyetem rektora és dr. Fodor Tamás Sopron város polgármestere nyitotta meg.

Firtl Mátyás megnyitójában köszönetet mondott minden …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=597

Régebbi bejegyzések «