Havi archív: 2014. április

Mágel Ágost FIDESZ-KDNP frakcióvezető: Kalmárék nem akarják érteni a saját szerződésüket!

A várost a szocialisták rángatták bele a mélygarázs beruházásba, az apartmanház és a  tűzoltólaktanya történetbe és a 12 milliárdos adósságba. Alkalmatlanságukra sajnos rengeteg más példa is akadt.

Világos, hogy banki finanszírozással a város számára káros szerződést kötöttek a mélygarázs létesítésére is, ugyanis 4 milliárd Ft kifizetése után 20 év múlva sem került volna a Soproniak …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2009

Sopron és környéke egyértelműen és elsöprő többséggel a folytatásra szavazott

Köszönetet mondott a választóknak a bizalomért, hogy immár negyedik ciklusát kezdheti meg a Magyar Parlamentben Sopron és környéke választott országgyűlési képviselőjeként Firtl Mátyás, akit a nagyarányú választási győzelmet követő napon kérdezett a Pulzus Televízió. A választók értékelték és elismerték a Fidesz-KDNP elmúlt négy évben végzett munkáját.

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2005

Választás 2014: Firtl Mátyás a soproni választókerület képviselője

Firtl Mátyás (Fidesz-KDNP) nyerte meg a 2014. évi választásokat Sopronban és választókerület 31 településén. Firtl Mátyás (Fidesz-KDNP) nyerte meg a 2014. évi választásokat Sopronban és választókerület 31 településén. A soproni 4. számú választókerületben 98,92 százalékos feldolgozottságnál 47 458 érvényes a szavazatok száma. Ebből Firtl Mátyás (Fidesz-KDNP), 24 015 voksot szerzett meg, amely 50,6 százalékot …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2002

VASÁRNAP CSAK A FIDESZ!

Magasba a zászlókat, fel győzelemre!

Hajrá Fidesz!

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=1988

A Jobbik Orbán Viktor ellenzéke! Vasárnap csak a Fidesz!

Vasárnap a magyaroknak választania kell. A tét nagy. A tét az, hogy haladunk-e tovább ezen a reményteli úton vagy hagyjuk-e, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak. Már pedig minden egyes más pártra leadott szavazattal nő az esélye, hogy visszatér a Gyurcsány-korszak. Aki a Jobbikra szavaz, az az ellenzéket erősíti. A Jobbik Orbán Viktor ellenzéke.

Minden egy más …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=1983

Nagy győzelem nagy lehetőséget jelent a jövőre nézve

[jwplayer mediaid=”1999″].

A gazdasági növekedés növekvő pályán van az államadósság pedig csökken: ez lehetővé teszi mindazokat a nemzetpolitikát szolgáló lépéseket, amelyek a családtámogatásban, és csaknem minden területen megjelennek, hogy a lakosságra minél kevesebb teher háruljon.

Nagy győzelem  nagy lehetőség. Orbán Viktor kormánya a kétharmad miatt volt erős és a …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=1992

GYSEV: gyorsabb, biztonságosabb, kényelmesebb utazás

Végéhez ért a Sopron–Szombathely–Szentgotthárd vasútvonal korszerűsítése – jelentették be csütörtökön. Sopron városa és a térség is büszke a GYSEV-re, mert kiváló módon megtalálja és használja a fejlesztési lehetőségeket – fejtette ki Firtl Mátyás az eseményen..

Márciusban forgalomba állt a negyedik új FLIRT motorvonat, ezzel lezárult a GYSEV Sopron–Szombathely–Szentgotthárd vasútvonalának teljes megújulása.

A soproni projektzáró rendezvényen …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=1933

Szocialista hazugságsorozat a postaládákban: az MSZP igazi arca

A szocialisták 2006-ban hazugsággal jutottak hatalomhoz, és utána is „hazudtak reggel, délben, meg este” . Most újból elővették egyetlen kampányeszközüket: újabb hazugságsorozatot juttattak a Sopron környékiek postaládáiba.

Sopron és környéke országgyűlési képviselőjeként visszautasítom a „tényekként” beállított újabb MSZP-s hazugságokat.

Hazugság, hogy „trafikos” vagyok: nincs és soha nem volt trafikom, vállalkozásom sem volt.
Hazugság, hogy …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=1928

Fertőrákos: új óvodaszárny épül

Új óvodaszárnyat épít a fertőrákosi önkormányzat. Ma Firtl Mátyás országgyűlési képviselő és Baltigh Márta, a település polgármestere közösen tette le az óvoda alapkövét.

– Nincs annál nagyobb tett, mint amikor egy önkormányzat eszközeit arra a fejlesztésre fordítja, ami a település jövőjét jelenti – mondta Firtl Mátyás Fertőrákoson az új óvodaszárny alapkőletételén.

Ezt azt jelenti, hogy …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=1958