Havi archív: 2014. július

Intelligens szolgáltatás – A szolgáltatások intelligenciája

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete 46. Vándorgyűlését tartják Sopronban. A 3 napos program az „Intelligens szolgáltatás – A szolgáltatások intelligenciája” címet viseli.

A csütörtök délutáni megnyitón Bakos Klára, a Magyar Könyvtárosok Egyesülete elnöke köszöntötte a jelenlévőket, majd Sepseyné Dr. Vígh Annamária, az Emberi Erőforrások Minisztérium Közgyűjteményi Főosztályának főosztályvezetője és Prof. Dr. Varga László, a Nyugat-Magyarországi Egyetem …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2058

Szükség van az emlékezésre

A Holokauszt 70. évfordulója alkalmával a zsidó temetőben tartott mártír-megemlékezést a Soproni Zsidó Hitközség, amelyen részt vettek a soproni keresztény egyházak is és több közéleti személyiséggel együtt, jelen volt dr. Fodor Tamás polgármester és a képviselőtestület több tagja.

– A feledés száműzetés, az emlékezés szabadulás. Szükség van az emlékezésre, szükség van a szabadulásra – mondta …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2066

Letették az MKB Aréna bővítésének alapkövét

Az alapkőletétellel megkezdődtek az önálló Soproni Darazsak Akadémiai Oktatóközpont új létesítményeinek kivitelezési munkálatai.

Az alapkőletételen dr. Fodor Tamás, a város polgármestere hangsúlyozta a 550 millió forintos összköltségű beruházás fontosságát, amely az eddigieknél is nagyobb lehetőséget teremt az utánpótlásnevelésnek és az iskolai testnevelésnek egyaránt, továbbá amelynek köszönhetően a sportcentrum alkalmassá válik nemzetközi versenyek megtartására.

Hangsúlyozta …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2073

Befejeződtek a Tómalmi és a Csalánkerti vízbázis biztonságba helyezésének diagnosztikai munkái

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata 2011-ben sikeres pályázatot nyújtott be, mellyel több mint hetvenegymillió forintos forrást nyert el a Tómalmi és a Csalánkerti vízbázis biztonságba helyezése érdekében.

A biztonságos és minőségi ivóvízellátás biztosítása alapvetően fontos, ezt szolgálja a ma befejeződött projekt, amely az ivóvízbázis védelmét szolgálja – mondta el dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere a …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2081

VOLT: Gulyásparti a Poncichter negyedben

Több száz adag étel fogyott el a közös gulyáspartin, amelyre Sopron város hívta meg a VOLT közönségét. A vendégeknek Sopron város vezetői merték az ízletes ételt, VOLT-os hangulatban.

 

Az idei év Sopronban a Páneurópai Piknik jubileumi évfordulójának éve is. 25 évvel ezelőtt történt Sopron közelében a határáttörés, amely rést ütött a berlini falba és …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2086