Havi archív: 2015. január

Még közelebb kerültünk a választókerület polgáraihoz

A ma nyílt kormányablak már 265 ügykör intézésére ad lehetőséget. Országszerte 26 kormányablak nyitott, ezek egyike a soproni!  Fontos, hogy ne csak a Sopronban élő, hanem a környező településeken lakó polgárok is könnyen elérjék a kormányablak által nyújtott magas színvonalú szolgáltatásokat – fogalmazott Firtl Mátyás, ma amikor ünnepélyes szalagátvágással  átadták a GYSEV állomáson kialakított kormányablakot.

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=3005

Németh Imre az álhírek és valótlanságok útvesztőjébe került

A baloldal álhíreket gyárt, mi folytatjuk a fejlesztéseket! A kormány és a helyi politikusok összefogása mindig eredményre vezetett.Sopron és környéke polgárai itt Sopronban és környékén a Fidesz-KDNP-re bízták jövőjüket. Sopron ismét a régió gazdasági, szellemi–kulturális és turisztikai központjává válik.

Németh Imre az MSZP elnökségi tagja kijelentéseire reagálva tartott sajtótájékoztatót Firtl Mátyás országgyülési képviselő, választókerületi elnök.

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2998

Képviselői fogadóóra

Február 5-én, csütörtökön 18 és 19.30 óra között Barcza Attila az 1. körzet önkormányzati képviselője fogadóórát tart a Pedagógusok Művelődési Háza irodájában (Petőfi tér 3.)

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2992

Magyar nemzet, magyar kultúra a kereszténység jegyében

Közösen kell dolgoznunk az emberért, a közösségért, jövőnkért, kultúránkért! – mondta előadásában dr. Pápai Lajos, győri megyéspüspök.

A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének Soproni Csoportja, a Soproni Kálvin Kör, és a Magyarországi Luther Szövetség Soproni Csoportja szervezésében  a NYME Közgazdaságtudományi Karának aulájában dr. Pápai Lajos, megyés püspök a  „Magyar nemzet, magyar kultúra a kereszténység jegyében” című előadásával …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2985

Az alkalmatlan Kránitz a süllyesztőből hiteltelen

Péli Nikoletta, a FIDESZ önkormányzati képviselője reagált Kránitz László sajtótájékoztatójára.

– Az alkalmatlanságát 5 bukott országgyűlési választással bemutató Kránitz László összefüggéstelen vagdalkozással akarja felhívni magára a figyelmet és a süllyesztőből feljönni.

TESCO-s felvetésével kapcsolatban nekünk az a csúfos választási kampány jut eszünkbe, amikor Kránitz László a multihálózat utalványait osztogatta a választópolgároknak és emiatt kénytelen volt …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2982

Fejlődik és korszerűsödik a Kurucdomb

A Kurucdombon kialakítandó szociális bérlakások munkálatairól tájékozódott a helyszínen ma dr. Fodor Tamás polgármester, a kivitelező, a műszaki ellenőr, a projektben résztvevő szakemberekkel és önkormányzati képviselőkkel együtt.

Dr. Fodor Tamás polgármester elmondta: a „Szociális városrehabilitáció a soproni Kurucdombon” elnevezésű kiemelt projekt célja az itt élők életminőségének javítása és a területen fellépő problémák komplex – infrastrukturális …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2964

Többszáz milliós fejlesztés a sport legmagasabb színvonalú szolgálatában

A téli időszakban is gőzerővel zajlanak a fontos városi fejlesztések Sopronban. Dr. Fodor Tamás polgármester és a városrész önkormányzati képviselői ma az MKB Aréna 550 milliós fejlesztésének aktuális állapotáról tájékozódtak a helyszínen.

A beruházás összköltsége 550 millió forint.

Dr. Fodor Tamás polgármester kifejtette: A fejlesztés lehetőséget teremt az utánpótlás nevelésnek és az iskolai testnevelésnek egyaránt, …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2962

A Don-kanyar áldozataira emlékeztek

A második világháború egyik legnagyobb katasztrófájára, a doni áttörés 72. évfordulójára emlékezett Sopron.

A Don-kanyartól a Rákosi-diktatúra enyhüléséig számtalan formában tobzódott az embertelenség. Ahogyan az I. világháború iszonyú szenvedése után 1919-ben a mai körülmények között elképzelhetetlen döntéseket hoztak meg és hajtottak végre; úgy az 1943 és 1953 közötti fekete évtized is a Donnál kezdődött  – …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2959

Mágel Ágost sajtótájékoztatón reagált az MSZP zavaros okfejtéseire

Németh Imre MSZP-s képviselő az idő alatt aggódott és nyüzsgött volna ennyire, amikor pártja nyolc évig kormányon volt, és Gyurcsány Ferenc útügyekért felelős miniszteri biztosát Walter Dezsőnek hívták. Akkor kellett volna ugyanis EU-s pénzek segítségével megvalósítani az utat és akkor most nem saját költségvetési forrásból kellene finanszírozni.

A szocialista kormányoknak érdemben szinte semmit nem sikerült …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2945

Megújult a Soproni Gyógyközpont központi műtőblokkja

Építészetileg és eszközparkjában is megújult a Soproni Gyógyközpont műtőblokkja. A rekonstrukció költségei elérik a 120 millió Ft – ot, amihez 200 millió Ft értékű eszközbeszerzés társul. A felújított műtéti tömböt bejáráson mutatták be a sajtó képviselőinek.

Dr. Molnár Ágnes, a beruházást kórházigazgatóként elindító országgyűlési képviselő a sajtóbejáráson tartott tájékoztatón elmondta: Magyarország kormánya elkötelezett az egészségügy …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=2939

Régebbi bejegyzések «