Havi archív: 2016. január

Barcza Attila: Arany Málna esélyes tragikomédia

A tragikomédia műfajába tartozik mindaz, amit az MSZP művel a rezsidíjak tekintetében. Az MSZP és a gázáremelés ma már gyakorlatilag együtt szerepel a szinonimaszótárban. A szocialisták kormányzásuk alatt nemhogy nem csökkentették, hanem háromszorosára emelték a gáz árát. Amikor kormányon voltak nem tettek semmit a rezsidíjak mérséklése érdekében, kiszolgálták a multik és a nagytőke érdekeit.

A …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=4831

Hoppál Péter: az állam és a soproni önkormányzat együttműködése közelít a tökéleteshez

Az állam és a soproni önkormányzat együttműködése közelít a tökéleteshez, több ponton is példa lehet a város más települések számára a kulturális kínálat tekintetében – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára szerdán sajtótájékoztatón Sopronban, a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban.

Hoppál Péter Csíkszeredától Sopronig járja végig a Kárpát-medencét, hogy megtapasztalja, a helyi …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=4821

Péli Nikoletta – Gyalázatos, amit a soproni MSZP tett

Az MSZP görcsös igyekezetében próbál mindenbe belekapaszkodni, amivel a FIDESZ-t támadni tudja. Ebben nem zavarják a tények sem. Nehéz elfelejteni azt az országrombolást, amelyet a szocialisták véghezvittek. Ennek egyik következménye volt az, hogy kiszolgálták a multikat és a bankokat, engedték egekbe szökni a rezsi és hitelköltségeket. Ezt a csődközeli helyzetet örökölte meg a FIDESZ. A …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=4817

2016 a családtámogatás, az otthonteremtés, az adócsökkentés, a gyarapodás éve lesz

2016 az adócsökkentés éve lesz, mindezt az a kormányzati politika teszi lehetővé, amelynek köszönhetően a polgári kormányzás óta az ország pénzügyileg és gazdaságilag megerősödött. A Fidesz-KDNP szövetség kormánya, ahogy vállalta teljesíti azt, hogy minden erejével segíti a dolgozókat, a gyermeket nevelőket, az otthonteremtőket, az időseket – mondta Firtl Mátyás, a 2016-os évindító sajtóbeszélgetésén.

Sopron …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=4808

A Don-kanyar hőseire emlékeztek

Csendes főhajtással adóztak ma Sopronban a Don-kanyarban hősi halált halt magyar katonák tiszteletére.

A Don-kanyar tragédiája nem csak az áldozatok, de sok-sok tízezer magyar család tragédiája is volt. Olyan nemzeti tragédia, amely után idehaza évtizedekig tartó, mély hallgatás következett.

A tisztelet és a kegyelet mécsesei világították meg a mai napon a Deák téri II. világháborús …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=4798

Barcza Attila: Az MSZP a magyar politika szélkakasa

Az MSZP a magyar politika szélkakasa. Mindig arra fordul, amerre elvtelen politikai érdekei diktálják. Csak néhány a sok példa közül.

Elárulták a határon túl élő magyarokat, amikor a népszavazáson a kettős állampolgárság ellen kampányoltak, de a migránsok betelepítését támogatták. A végére már ők maguk is belekeveredtek a hazudozásba.

Becsapták saját választóikat is, amikor a multik …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=4795

Sopron korszakos fejlesztések előtt – Újévi koncert évértékelővel és évindítóval

2016-ban korszakos fejlődés vár városunkra – fejtette ki dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere a város újévi koncertjén tartott hagyományos évértékelőjében, amelynek alkalmával az elmúlt időszak eredményeit követően ismertette az elkövetkező időszak  fejlesztési terveit, amelyek, a Modern Városok Program keretében történelmi fejlődést fognak a város számára nyújtani.

Hagyományos, népszerű újévi koncerttel köszöntötte Sopron városa a 2016-os …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=4777

Határszilveszter Harka és Sopronnyék határán

Tízedik alkalommal rendezték meg Harka és az ausztriai  Sopronnyék (Neckenmarkt) határán a határszilvesztert Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselője részvételével.

Képgaléria 1.

Képgaléria 2. – MÉG TÖBB fotó itt

Fúvószenekar köszöntötte a Harka és Sopronnyék határára, a magyar-osztrák országhatárra érkezőket, akiket forralt borral, teával, pogácsával vártak a szervezők.

Szabó Károly, Harka polgármestere a római …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=4766