Havi archív: 2016. június

Csiszár Ákossal az SC. Sopron elnökével beszélgettünk az utánpótlásról

A közelmúltban interjút készítettünk a Soproni FAC 1900 SE. elnökével, ami a soproni utánpótlás helyzet mellett a két egyesület közötti vezetői feszültségre is rámutatott, legalábbis első olvasatra ezt lehetett leszűrni. Fontosnak éreztük, hogy helyt adjunk az érintett másik oldalnak is, így felkerestük Csiszár Ákost a SC. Sopron elnökét is, akinek köszönjük, hogy rendelkezésünkre állt.

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5378

Farkas Ciprián: Az MSZP ott folytatja a mellébeszélést, ahol az előző héten abbahagyta.

Most éppen azt próbálják meg elhitetni a soproniakkal, hogy az MSZP nem a migránsok betelepítése mellett kampányol. Csak kapkodjuk a fejünket, nem is igazán értjük mi történik a soproni MSZP-n belül.

Előbb kiderül, hogy hazudoznak a helyi közbiztonságról, most pedig azt sem tudják, hogy pártjuk miként viszonyul a kötelező betelepítési kvótához.

Szeretnénk felhívni a soproni …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5374

Százötvenezer vendéget várnak Sopronba – Egy hét múlva indul a 24. Telekom VOLT Fesztivál

Június 28-án 24. alkalommal nyitja meg kapuit a Telekom VOLT Fesztivál, amelyet az év elején Európa legjobb közepes méretű fesztiváljának választottak Hollandiában. A világsztár-kínálatból a legnagyobb érdeklődés az Iron Maiden, a The Prodigy, Wiz Khalifa, Slayer és az Axwell ∧ Ingrosso páros fellépését kíséri, miközben a VOLT szervezői büszkék arra is, hogy a legtöbb magyar …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5366

Negyed évszázadnyi áldozatos munka a mazsorettek élén

Sopron Közgyűlése Sopronért Emlékérmet adományozott Németh József, a Soproni Mazsorett Együttes művészeti vezetője részére a mazsorett táncműfaj népszerűsítésében végzett áldozatos és kiváló szakmai munkája, példaértékű tevékenysége elismeréseként. 

A fennállásának 30. évfordulóját ünneplő Soproni Mazsorett Együttes élén negyed évszázada Németh József táncpedagógus áll, akinek áldozatos és szakmailag kiváló munkája révén vált az együttes –  itthon és …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5353

Sopronban rendezték a XXII. Országos Polgárőr Napot

Szombaton az ország minden tájáról érkezett, mintegy 5000 polgárőr ünnepelte Sopronban a Polgárőrség fennállásának 25. jubileumát. Az Országos Polgárőr Egyesületnek jelenleg 2000 településen csaknem ötvenhatezer tagja van, akik önkéntesen és önzetlenül, a rendőrséggel együttműködve dolgoznak a biztonságos Magyarország megteremtéséért.

A nagyszabású rendezvényen Dr. Fodor Tamás polgármester köszöntötte az egybegyűlteket, és kiemelte, hogy Sopron városában is …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5340

Kosztka László: Csaknem 10 milliárd forintot nyertünk a hulladékrendszer korszerűsítésére.

A szolgáltató STKH ügyvezetője szerint a  projekt lakossági szolgáltatási oldalának felépítése egy folyamat, melyről az elmúlt hetekben a helyi sajtón keresztül is több alkalommal részletesen tájékoztatták az embereket.

Szóltak a házhoz menő szelektív gyűjtésről, sárga-kék zsákokról, a komposztálók kihelyezéséről, a zöldudvarok működési módjáról, a szelektív hulladékszigetek helyes használatáról, a lomtalanításról, a  lakosság részéről nagyfokú együttműködési …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5337

Tájékoztató honlap a népszavazásról

A magyar kormány népszavazást kezdeményezett a kényszerbetelepítés ellen. Azért van szükség népszavazásra, mert Brüsszel bevándorlókat akar Magyarországra telepíteni az állampolgárok és a nemzeti parlamentek beleegyezése nélkül. Erre nemet kell mondanunk.

A Demokrácia Központ szeretné felhívni a figyelmét a kormány tájékoztató honlapjára, amelyen megtalálhatóak a népszavazással kapcsolatos legfontosabb információk. A honlapot az alábbi címen találja:

www.nepszavazas2016.kormany.hu

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5334

Sikeres a lakók és az önkormányzat együttműködése

Fejlődik a város! Ezúttal a lakók összefogásának köszönhetően,  az önkormányzat és az építőközösségek sikeres együttműködésének eredményeképpen – hangsúlyozta dr. Fodor Tamás polgármester az új burkolatot és vízelvezetést kapott Menyhért utca átadásán, ahol még további, jövőbeli útfelújításról is szólt.

Sopron több utcája kapott már szilárd burkolatot,  így, a közelmúltban hasonló összefogással épült meg a Fényi Gyula …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5322

Oviolimpia – ma minden ovis olimpikon volt

Bátor és sportos ovisok népesítették be a városi stadiont, ahol ügyességükről tettek tanúbizonyságot az Oviolimpia versenyszámaiban. Az elismerésre méltó teljesítményükhöz dr. Simon István, a város alpolgármestere is örömmel gratulált a díjátadás alkalmával.

A sportban mindig vannak helyezettek, de a mai Oviolimpia ismét bebizonyította, hogy a közös sport öröme mindennél fontosabb. A jövő Európa- és világbajnokai, …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5304

Teljesen megújult a Brennberg-völgyi autóspihenő

Természetkedvelő családok, baráti társaságok legnagyobb örömére teljesen megújult a 10 évvel ezelőtt kialakított Brennberg-völgyi autóspihenő.

A Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. 11 millió forintból újította fel, tulajdonképpen építette újjá a Brennberg-völgyi autóspihenőt, a soproni természetkedvelő családok egyik közkedvelt kirándulóhelyét.

Az ünnepélyes átadáson dr. Jámbor László, a TAEG Zrt. vezérigazgatója elmondta: felújított berendezésekkel, padokkal, asztalokal, szemétgyűjtőkkel, esőbeállóval, tűzhelyekkel, …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5293

Régebbi bejegyzések «