Havi archív: 2016. július

Orbán-beszéd: vágatlan, nyers, teljes változat (VIDEÓ)

Közöljük a magyar miniszterelnök teljes idei tusványosi beszédét. Lehet kezdeni értelmezgetni.

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5443

Barcza Attila: Az MSZP nem akar játszóteret a gyerekeknek

A pusztítás baloldali forma, az MSZP természetrajzi jellemzője. Ezzel szemben a polgári oldal, a FIDESZ épít: modern várost, Fertő partot, Lővereket, belvárost, autópályát, kórházat, sportpályát, játszótereket, közösséget.

A soproniak sikere, közös eredményeink, a város fejlődése keserűséggel tölti el a szocialistákat, mert alkalmatlanságuk bizonyítékaiként élik meg, mivel utánuk országosan és helyben is csak csőd és kár …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5441

Játszótér is épül a Virágvölgyben

A Virágvölgy fejlődő, növekvő lakosságú városrész sok fiatal családdal, gyenge infrastruktúrával – reagált dr. Simon István, az érintett körzet képviselője a Jobbik  sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

Ezen a területen játszótér sincs, ezért játszóteret épít az önkormányzat hozzá kapcsolódó parkolóval, amit a gyerekek és a kismamák már nagyon várnak.

A parkoló kiszolgálja a játszóteret is és az Amfiteátrum …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5439

Röszke – határszemle – a Híradó anyaga

Az MTV1 Híradó a kihelyezett Honvédelmi és rendészeti bizottság Röszkén tartott ülését követően Firtl Mátyás – többek között – azt is hangsúlyozta, hogy a magyar hatóságok a migrámsokkal emberségesen bánnak táborokban. A Híradó anyaga itt tekinthető meg.

Szerbia irányából Magyarországra, így az unió területére senki nem tud illegálisan belépni.  A magyar határon zajló eljárások teljesen …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5435

A július 5-i változásokkal együtt a magyar határzár teljes – Röszkén ülésezett a Honvédelmi és rendészeti bizottság

Kihelyezett ülésen tájékozódott a határzárról a a Parlament Honvédelmi és rendészeti bizottsága Röszkén, ahol a helyszíni bejárást követően sajtótájékoztatón számoltak be a tapasztalatokról.

Képgaléria

A rend, ami július 5. után életbe lépett teljes mértékben biztosítja, hogy Szerbia irányából az unió területére illegálisan senki ne léphessen be – húzta alá Kósa Lajos a honvédelmi és rendészeti …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5425

Festés a balfi óvodában

A balfi település részönkormányzat tagjai Péli Nikolettával a részönkormányzat elnökével, 2016.07.17-én délután jó hangulatban nyújtottak segítséget a balfi óvodának.

A csapat eltervezte, hogy kifesti az óvoda konyháját illetve készségfejlesztő szobáját, hiszen bizony ráfért már egy frissítő festés ezekre a helységekre. A lelkesedést a tettek követték, amiből mindenki kivette a részét.

A munkálatokhoz szükséges anyagok …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5413

Fagylaltozás a cseresznyesori gyerekekkel

Meglepetéssel kedveskedett Péli Nikoletta a soproni Népjóléti Bizottság elnöke a Cseresznye sori gyermekotthon kis lakóinak.

Egy kis sétára invitálta a lúrkókat, de persze elárulta a célállomást is, ami a Lövérek egyik közkedvelt fagylaltozója volt.

A sétát és a jóizű beszélgetést, ahol a fiúk részéről természetesen a magyar labdarúgó válogatott sikeres szereplése is szóba került, a …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5404

Osztálykirándulás

A balfi iskola diákjainak szervezett osztálykirándulást Győrbe Péli Nikoletta a településrészi önkormányzat elnöke, aki a teljes költséget is állta.

A harminckét kisdiákot pedagógusi kíséret mellett különjáratos autóbusszal vitték a megyeszékhelyre, ahol az állatkerti látogatást egy közös ebéd követte, majd még egy meglepetés kaland is várta őket, ez pedig egy ugrálóparki élmény volt, ahol szintén …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5397

Kvótareferendum: Október 2-ra írta ki a népszavazást az államfő

Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök.

A KEH Sajtóigazgatóságának közleménye szerint az államfő az alaptörvény, a népszavazási kezdeményezésről, valamint a választási eljárásról szóló törvény rendelkezései alapján – figyelemmel az Alkotmánybíróság vonatkozó határozatára – döntött az országos népszavazás kitűzésének időpontjáról.

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5391

Kifestette a VOLT Sopron Fő terét

Firtl Mátyás részt vett a VOLT Fesztivál Fő-Tér-Képi eseményén. A VOLT szervezői egyedülálló, gigantikus alkotást hoztak létre a soproni Fő tér kockakövein. Az eseményen Firtl Mátyás elismerését fejezte ki Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán szervezőknek, hogy a méltán európai hírű és népszerűségű VOLT-ot a városba is “lehozzák” a szervezők.

Képgalériával frissítve

Az eseményen …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5387

Régebbi bejegyzések «