Havi archív: 2016. augusztus

Barcza Attila, a Soproni FIDESZ elnöke: Ne bujkáljon az MSZP

Már önmagában minősíti az MSZP-t az, hogy az iskolakezdéssel kapcsolatos belvárosi forgalomnövekedés és az M85-ös út megépítése között összefüggést látnak.

Miközben az egész ország a kötelező betelepítési kvótával kapcsolatos népszavazásra készül, a Soproni MSZP-sek homokba dugják a fejüket. Olyanok, mint a kisgyerek, aki a fejére teszi a törülközőt és azt mondja, hogy elbújtam.

Széplaki Tamás …

Olvass tovább »

A Fidelitas most a kárpátaljai árva és elhagyott gyermekeknek gyűjt

Újra adománygyűjtő akciót szervez a Fidelitas, idén a kárpátaljai nehéz sorsú árva és elhagyott gyermekeknek gyűjtenek – jelentette be Vincze Géza, a Fidelitas nemzetpolitikáért felelős alelnöke, valamint Péli Nikoletta, regionális igazgató közös csütörtöki sajtótájékoztatójukon.

A Fidelitas számos adománygyűjtési akciót szervezett az elmúlt években – emlékeztetett Vincze Géza, aki arról is beszélt, hogy tavaly …

A Páneurópai Piknik a szabadság eszméjét valósággá tette

A német parlament, a Bundestag képviselője, és német vendégeink  jelenlétében fontos kimondani, hogy a 89’-es sopronpusztai Piknik-esemény mindig erős összekötő kapocs magyarok és németek között, olyan, amelyik állni fogja a napi politika hullámveréseit, azért mert a közösen megélt szabadságélményben gyökerezik.

Képgaléria

Augusztus 19-én a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központban a Gróf Claus Schenk von …

Olvass tovább »

Ünnepi programsorozat 2016. augusztus 19-21.

Üzenjük az MSZP-nek, hogy a soproniak nem felejtenek!