Havi archív: 2017. január

Nemzeti gyásznap

A veronai buszbalesetben elhunytak tiszteletére katonai tiszteletadás mellett felvonták, majd félárbocra eresztették a nemzeti lobogót. A Kossuth téri megemlékezésen az államfő, a miniszterelnök, a házelnök mellett sok gyászoló is részt vett, hogy osztozzon a hozzátartozók fájdalmában.

A doni hősökre emlékeztek Sopronban

A magyar történelem legnagyobb véráldozatot követelő tragédiájára, a Don-kanyarban elesett katonákra emlékeztek csütörtökön Sopronban a Deák téren.

A városi megemlékezést a II. világháborús emlékműnél tartották, melyen részt vett Dr. Simon István alpolgármester, több önkormányzati képviselő, közintézmények vezetői, a soproni egyetemisták valamint azok a soproniak, akik méltó módon kívánták leróni tiszteletüket a hősök előtt.

Ünnepi gondolatokat mondott Mágel Ágost …

Olvass tovább »

Dr. Fodor Tamás Sopron Megyei Jogú Város polgármesterének évértékelő beszéde

“Sok szép eredményt mondhatunk el magunkénak a 2016-os esztendőben mi soproniak.”- mondta Dr. Fodor Tamás polgármester évértékelő beszédében a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban, aki az elmúlt esztendő jelentős eseményei, beruházásai mellett az előttünk álló év korszakos helyi vonatkozású fejlesztéseire is kitért.

Tisztelt Alpolgármester Úr, Képviselő Hölgyek és Urak! Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Kedves Soproniak!

Olvass tovább »