Havi archív: 2017. május

A családok, a munka és a biztonság költségvetése a 2018. évi

A jövő évi költségvetést – az előző, Orbán-kormányok által benyújtottakhoz hasonlóan – a kiszámíthatóság és a stabilitás jellemzi, azzal egy időben, hogy zajlanak a fejlesztések, miközben folyamatosan csökken az államadósság – mondta el Firtl Mátys, Sopron és környéke választott országgyűlési képviselője, aki dr. Molnár Ágnes országgyűlési képviselővel közösen vett részt a parlamenti költségvetési vitában.

2018-ban …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=6006

Álljunk ki Magyarországért! – Nemzeti konzultáció Sopronban

A kormány továbbra is számít a soproniak és a Sopron környékiek támogatására, a konzultációban való részvételükre, hiszen közös érdek az, hogy megvédjük családjainkat és hazánk szuverenitását olyan kérdésekben, amelyek a kérdőíveken is szerepelnek.

Képgaléria

A nemzeti konzultációról szervezett országjárás soproni állomásán Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kijelentette, hogy eddig egymillió ötszázhatvanezren küldték …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5991

Firtl Mátyás: A család, a munka és a biztonság költségvetése

2018-ban minden ágazatnak – az egészségügynek, a szociális területnek, az oktatásnak, a kultúrára, a sportra, a családokra, a biztonságra – több pénzt jut, mint az előző években – mondta Firtl Mátyás, a 2018. évi költségvetési törvénytervezet parlamenti vitájában.

– Üzenetértékű, hogy a költségvetési törvényjavaslat főbb szakpolitikai intézkedései között nevesítetten szerepel: az ÁFA-csökkentések folytatása, a …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5984

Fidesz-KDNP: közös kiállás Sopronban a nemzeti konzultáció ügye mellett

Közösen kéri a nemzeti konzultációban való részvételt a Fidesz és a KDNP Sopronban.  Barcza Attila, a Fidesz helyi elnöke és Kárpáti Béla, a KDNP alelnöke közösen jelentette be azt is, hogy május 19-én, pénteken, 6 órakor a nemzeti konzultációs fórum lesz a Liszt-központban, ahova mindenkit várnak.

Brüsszel bele akar szólni a rezsiárak megállapításába, a bevándorlás-politikába, …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5975

Firtl Mátyás: Biztonságunk védelmében fontos szerepe van a magyar honvédségnek

Két fontos, a honvédelmet, a biztonságunkat érintő törvény vitájában is vezérszónoki felszólalást mondott Firtl Mátyás, a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke ma a Parlamentben.
A válságkezelésben és békefenntartásban megvalósított aktív magyar szerepvállalás hazánk és a magyar emberek biztonságát szolgálja – hangsúlyozta a nemzetközi terrorellenes koalícióban való szerepvállalásról szóló országgyűlési határozat vitájában Firtl Mátyás.

Magyarország …

Olvass tovább »

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=5962