»

Bejegyzés nyomtatása

Hardcore szex történet xxxbrute.com

Ő elhelyezni, csuklóján mellett a lábát az asztalra kötözték oda. Ő volt a dohányzóasztal le ennek a pontos oka. Vesz egy kést a táblázat tetején található gombsorhoz, finoman vágott le az első neki ruhát. Ő adta neki a punci egy jó nyalás. Mindig íze édes.

Derek zárt a laptop, ezzel jelezve, hogy véget ért a műszak. Ő volt az elmúlt tizenkét órát dolgozik fáradhatatlanul egy cikket, hogy már elutasította a főnök már háromszor. A múlt hónapban volt, csak az egyik a cikkek.

Felvette a barna kabátot, s tele a laptop fel a táskát. Ez szánalmas volt, ahogy volt, tette magát, hogy esik olyan messze.
Adult movies tube

Ő metróval haza minden este, hogy a magányos lakás Manhattan belvárosában. Ott, senki nem figyelt, hogy a furcsa arcok, hogy átment az utcán, minden sikoly tompa volt a hang, a buszok dudál a kürt.

Belépett egy nagyon kopott, félhomályos lakás. Ő köszöntötte a szolgája, Heather, ki volt öltözve, olyan formában illik, francia szobalány ruhában. A bőre világos, sápadt, hosszú szőke haja volt, fonott ki az arca. A szeme egy puha, kék.

Viselt fekete harisnyakötő kötődik a meztelen harisnya. Az ő vékony, szelíd lába volt, egy pár centis magassarkúban. A sarok volt elég ahhoz, hogy a lábát egy extra kicsit szexis, de nem elég ahhoz, hogy neki magasabb, mint volt. Ő köszönt neki, a fejét kissé meghajolt, s a szeme, hogy a cipőjét.

“Isten hozott, mester,” – mondta, lehajol, hogy a térdei. Megcsókolta mind a két cipőjét, s tartotta a fejét.

“Lehet, hogy leveszem,” Derek azt mondta, eltávolítása a saját kabátját, elhelyezése a táskáját az asztalra az ajtó mellett. Nézte, ahogy a lány lassan, óvatosan kibontotta a fekete ruha, cipő.

Minden mozdulatot tett volt, folyadék, kecses. Nehéz volt elhinni, hogy a gimiben volt egy pom-pom lány, bátor, tele van energiával. Nem sejthette, hogy ő lesz ez a gyönyörű teremtés szolgált rá a saját otthonában.

Kapcsolatuk nem valami sokan nem értik, még egy olyan város, mint a liberális, mint New York. Randizni kezdett a főiskolán, éjszaka után bulizni a helyi össze.

Volt egy olyan betegség, ami miatt megszállottan szolgaság. Miután volt teljesen kivirágzott a főiskola utolsó évében, ő nem tudta tovább türtőztetni magát, s őt választotta ki a tömegből, a kanos fiatal férfit egy partin. Miért volt választotta, ő nem tudja, de ő adott neki egy éjjel mindig emlékszem – a szüzességét.

Ment a mosdóba, mint Heather fel a táskát, kabátot el. Mindig volt egy forró fürdő várta, hogy áztassa be egy hosszú nap után a munka. A kád mellett egy pohár vörös bort. Gyorsan levetkőztem, dobta a ruháit félre, majd leeresztette magát a gőzölgő forró víz.

Az izmok azonnal lazítani, pedig ő volt a világon, a kikapcsolódás. A bort hozott egy csodálatos felmelegedés érzés, hogy az arcát. Még négy év után, hogy Heather, soha nem unatkozik az a hajlandóság, hogy hajlik a minden.

Miután a fürdő, Heather öltözött neki a köntös, majd a háta mögött, amikor belépett a nappaliba. Leült a fotel, majd hátradőlt, sóhajt az öröm. Letérdelt, majd lehajtja a fejét újra.

“Lehet, hogy én kérem a mestert?” – kérdezte.

“Szóval,” – szerette, ha ő is feltette ezt a kérdést. Ő hátradőlt egy kicsit több, hogy magát kényelembe.

Heather araszolt magát közelebb hozzá, de aztán elköltözött a nadrágjába. Volt már szép, egyenes. Megragadta az alap saját péniszét, majd kinyitotta a kis száját, hogy szar a feje, a farka.

“Mmmm…” – morgott halkan, olyan érzésem, hogy a kezdeti nedvesség gyönyörű ajkait.

Kezdte nyelni több, apránként, amíg az egész farka mélyen a szájába. A torkát szoros volt, de erőltetett mindenesetre.

Érezte, hogy a torkát záró minden tolóerő, mint, hogy próbáltam a legnehezebb, hogy nem tréfa a vastagsága. A golyóit húzva ellene, mivel úgy érezte, a tolóerő a farkát egyre gyorsabban le a torkán.

“Uhh…” – sóhajtott, nézte a szőke fejét, előre-hátra ritmikusan.

“Nézz fel rám” – parancsolta. Azonnal, a kék szemeivel nézett fel ártatlanul nézett rá, mint ő továbbra is leszopni.

“Bassza meg…” mondta, megragadta a karfa a fekvőfotel mindkét kezét,

“Olyan közel vagyok…” pontosan tudta, mit kell tennie. Egy ujjal, elérte alatt a golyóit, feszül a bőr, mint ő tolóerő a farkát a torkán.

Érezte, hogy neki kell lenyelni, a torka húzza meg, amíg a nő simult a kívül a prosztata. Szerencsém volt, épület fel a fejét, a farkát.

“Uhh…” – felsóhajtott, jobban nyomás felépíteni. Bár azt hittem, hogy ez lehetetlen, mégis sikerült neki, még mélyebb a torkában. Annak ellenére, hogy törheti át a torkát, ő lökte le őt.

Megfogta a farkát, majd visszapattant egy párszor a kezében, próbált lenyugtatni magát. Nem volt készen áll cum még.

“Mondtam, hogy nekem cum?” – kérdezte tőle, emeli a hangját.

Lehunyta a szemét szorosan, aztán azt suttogta, hogy “Nem mester.”

“Boldogtalanná tett. Gyere ide.”

Elővette a kötelet a közepén fürdőköpenyében. A fürdőköpeny leesett a háta mögött, ahogy ott állt fel.

Heather kúszott feléje, nyöszörög.

“Feküdj le” – mondta szigorúan. Engedelmesen, hogy hazudott.

Ő nem hord bugyit alatt a harisnyatartót, a viaszolt, gyönyörű punci volt kitéve. – Tedd le a kést a földön, s adott neki, punci, jó nyalni. Mindig íze édes.

“Hm!” – egy nyögés. – Tedd szét a lábad tárva-nyitva, eltemetve a nyelvét mélyen őt, mielőtt a mozgó felé a csiklóját. A csiklóját, rángatózott, mint a vissza kezdett arch. Ő masszírozni vele a nyelvét, mozgatása körkörös mozdulatokkal.

“Ó…” morgolódott halkan. – Enyhült a mutatóujj benne, érezte, hogy nedves a selymes punci volt. Ideje volt.

A farka még mindig áll, lüktető. Ő húzta szét a felvágott ruhában, felfedve a gyönyörű, C kosaras melltartót a csintalan rózsaszín mellbimbója. Megfogta az egyik az ujjaival.

“Ó…” – sóhajtott, becsukta a szemét. Akkor tolóerő a farka benne, széttépi a puncija volt mindig olyan feszes, nem számít, hogy mit tett vele. Érezte, hogy neki selymes nedvesség kenőolaj a farka után a bejegyzést.

“Ugh!” – morgott egy kicsit hangosabban. Megszorította a mellbimbó nehezebb,

“Maradj csendben!”

Egyik kezével még mindig a lány mellbimbóját, a hüvelykujját a másik kezével a csiklóját kezdte baszni misszionárius pózban. A puncija szerződött azonnal, ahogy küzdött, hogy tartsa őt nyög, csendes.

“Ó, igen…” Derek azt mondta, kurva neki nehezebb. A puncija egyre nedvesebb, csapadékosabb neki, de tudtam, hogy élvezi. Telt, mind a koncentráció, hogy nem fejezi be, mielőtt a lány. Ez volt mindig megéri neki.

Annak ellenére, hogy az erőfeszítéseket, érezte, hogy a csúcspontja épület fel a fejét, a farkát újra. Megpróbálta megváltoztatni a szeme elől a gyönyörű mellek, amelyek pattogó körkörös mozdulatokkal. Mégis, a puncija megragadta őt jobban feszülne. Megnyalta az ujját, majd elindult dörzsöli a csiklóját újra.

“…”A lány felsóhajtott, “Mm!”

A lány összeszorította a száját szorosan, hogy ne legyen túl hangos. A puncija a szerződéssel egy időben, ahogy megszorította a farkam minden erejével. Nem tudott tovább magamban tartani.

“Baszd meg!” – azt kiabálta, hogy “Ugh!” Jött a farkát teljesen benne hagyta, hogy a csúcspontja a pulzus a feje, a farka.

Ugyanakkor megtartotta szorította, hogy egy patak cum spriccel a lány punci. A meleg érzés, kényszerítette, hogy cum minden impulzus nagyobb erővel, mint a következő, amíg nem volt teljesen tele van a puncija.

“Ó…” – mondta, gyengén, függetlenítés neki az asztalhoz. Ült vissza, kakas borított mind a cum.

Mint a jó rabszolga volt, ő mászott felé újra, ruhák még mindig szakadt, s megnyalta, hogy minden kis cum le a farkát.