«

»

Bejegyzés nyomtatása

A legjobb barátom szex történet pornjust

A férjem íze volt a puncija, azáltal, hogy az ujját a szájába, majd elmosolyodott, majd kiterjesztette az ujját, hogy az irányba. Lassan sétált az ágyhoz, hogy íze a legjobb barátnőm puncija, de én már tudtam, milyen volt az íze. Ő leeresztette a fejét rá a csiklóját szívja a pina, az ajkak, a küldő Terry reszket, meg kiabál.
Nagyon izgatott voltam, hogy elveszi az álmaim férfija. Elképzeltem, milyen varázslatos a házasság szex lenne az élet, amikor a tragédia történt.

Az esküvő után négy hónappal ezelőtt elterveztük két hét nászút egy szigeten, ahol tudnánk ünnepelni a házassági, baszd meg minden más értelmetlen. De egy pár órát, mielőtt a gép lezuhant beteg volt, hogy rohant a kórházba. A függelék volt tört. Az orvosok azt mondták, az állapota nem életveszélyes, de a műtét nem kell talpra állnom, hamarosan.

Egy héttel később leszereltek, de a vágás a hasamon megakadályozott minket a szex legalább egy-két hónapig. Sajnáltam, hogy a férjem, mert tudtam, hogy kanos volt. Adok neki a szopás, de ez nem volt elég.

Többet akart.

Ő 26 éves, vagy a szexuális csúcs. Szex volt, azt hiszem. Azt hittem, hogy prostituált, de a görnyedt túl alacsony. Azt akartam, hogy neki egy nőt, hogy a férjem tud dugni, ahogy néztem.

Nem volt senki más nem tenné lehetővé, hogy a férjem fasz más, mint a legjobb barátja, Terry. Látott tűzön-vízen át volt a tanúm. Bíztam benne teljesen. Egy héttel azután, hogy kiengedték a kórházból meglátogatott otthon a szobámban.

Terry ült az ágy mellett, beszélgettünk. Nem voltam biztos benne, hogyan fog reagálni, ha azt mondanám neki, hogy kapja a férjem.

‘Terry, mondani akarok neked valamit. Te vagy az egyetlen, aki segíteni tud, mondtam.

Megfogta mindkét kezem-nézett mélyen a szemembe.

http://www.pornjust.net/reality-drunk-fuck-voyeur-nude-beach/

‘Semmit-válaszolta aggodalommal.

‘Azt akarom, hogy a férjem ma este, mondtam.

Adott nekem egy kihallgatás nézd, szóval elmagyaráztam neki mindent, ő pedig belement. Felhívtam a férjem, mondtam neki, hogy haza már nem volt meglepetés. Mintegy hat kopogtatott a bejárati ajtón, majd rohantam kinyitni.

‘A szerelem, azt akarom, hogy bekötött szemmel, mert meglepetés, mondtam neki.

Volt egy kicsit vonakodott, mint levettem a kabátot, cipőt, zoknit, s vezette őt, hogy a hálószoba, hol lágy zenét játszott.

‘Mi folyik itt Doreen? Tudod, hogy nem lehet szexelni még fájni fog, mondta aggodalommal.

Csak annyit tehettem, hogy kuncog. A hálószoba ajtaját, megkértem, hogy várjon, amíg kibontotta az ajándékát. Terry volt az ágy, rajta egy, a selyem negligees.

Most már leveheted a kendőt, én mondtam a férjemnek.

Ha látná őt, nem mutatott Terry pedig azt mondta, erotikusan,

Itt a jelen. Most azt akarom dugni, majd töltse ki a punci a cum.’

A férjem egy kicsit meghökkent. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen messzire.

Közeledett Terry lassan. A karjai voltak nyitva. Elkezdtek csókolózni, mint láttam, nagyon akartam csatlakozni, de ez volt a férjem jelen, azt akartam, hogy kiélvezze a pillanatot. Láttam Terry fasz barátja egy-két alkalommal, de tudtam, hogy a férjem lenne elégedett.

Csábítóan Terry eltávolították a pongyola, hogy tegye ki semmi, de a fehér nadrágot. A férjem kezdett csókolózni, mézédes ajkai, amelyek már nedves.

Terry kezdett vetkőzni a férjemmel, amikor ő tartotta a hatalmas farkát a kezét, éreztem, hogy egy kicsit féltékeny. A férjem letérdelt előtte, míg Terry van négykézláb, majd elvette a férje farkát a szájába.

Ahogy a férjem dugtam a száját a mellei fel-le mozgatásával, hogy engem akar szopni őket. Ez volt a legtöbb erotikus dolog volt, amit valaha tanúja volt, a puncim bizsereg az izgalomtól. Terry tudta, mit csinál, erre a férjem nyögött öröm, amikor elvitte a golyó a szájába.

Tudtam, hogy a férjem nem okoz csalódást.

Letette Terry az ágyon, hogy a teljes kilátás nyílik a duzzadt punci, ami volt, csuromvizesen. Használja az ujjait elkezdett játszani vele picsa ajkak. Terry facsart a lepedőt, ha két ujj volt dugva.

A férjem íze volt a puncija, azáltal, hogy az ujját a szájába, majd elmosolyodott, majd kiterjesztette az ujját, hogy az irányba. Lassan sétált az ágyhoz, hogy íze a legjobb barátnőm puncija, de én már tudtam, milyen volt az íze. Ő leeresztette a fejét rá a csiklóját szívja a pina, az ajkak, a küldő Terry reszket, meg kiabál.

‘Ne állj meg, hogy sírt.

Megfogta a fejét, hogy lehetővé tegye a nyelvét, hogy vizsgálja meg a benne nedves punci.

– Megható volt Terry mellbimbók, mely olyan kemény, mint a kő, nem akart szopni őket, amikor a férjem azt mondta neki,

‘Itt az ideje, hogy fasz.

Terry sugárzott az örömtől, mint ő került helyzetbe. Használja az ujjait, hogy elváltak a rózsaszín száját, hogy befogadja a szörnyeteg kakas. Amikor elvette a teljes hossza a tengely engedte ki egy hangos nyögés.

Ó, istenem, te vagy hatalmas …dugj meg keményen, ne hagyd abba-mondta.

– Elment, hogy helyet készítsen nekik, miközben koncentráltam, hogy kielégítsék magam. Becsúsztattam az ujjamat be a puncim, ami már áztatta a selymes nadrág. A szagot betöltötte a szobát, mint ők továbbra is kurva, nyögött. A férjem lett Terry be neki oldalról, miközben ő használt egyik kezét dörzsöli a csiklóját.

Azt hiszem, ez túl sok volt Terry, mert elkezdett kiabálni, remeg. A férjem fokozott intenzitású, mint a puncija tört fehér lé mindenütt a férjem dick.

A lé volt túl sok szivárgott ki. A férjem kedvenc stílus volt a kutya, illetve, ha ő hozta Terry négykézláb tudtam, hogy nem lesz hosszú, mielőtt megfulladt a puncija annyi cum.

Egy pillanattal később hallottam, hogy egy hang nem volt annyira megszokta, hogy meg tudtam, hogy ez volt. Annyira, mint Terry kibaszott a haver, meg kellett kóstolnom a cum, punci, gyümölcslevek, hogy sár, csak egy pillanat. Futottam, ahogy a férjem szűk seggét leblokkoltam, nem tudtam, hogy lelőtte a finom lé a Terry picsa.

Amikor elővette a farkát a szája nyitva volt, hogy tisztítsa meg a fehérség, amely fedezi a farkát. Ő lökte be a számat, én pedig szakszerűen tisztítani. Hagyom őket pihenni egy kicsit, majd megfordultam, hogy a férjem

Remélem tetszett az ajándék. Folytatjuk, vagy ennyi elég volt?’

Nem egy szót. Ehelyett a legjobb barátom, a férje bólintott a fejüket, mi van, jöhet a második kör.

http://www.pornjust.net/

Az adott cikk linkje: http://www.fidesz.sopron.hu/?p=629